Glumstens kollektion

STHLM Series MMXXI

Glumstens kollektion STHLM Series MMXXI är en familj av fyra väskor och fyra accessoarer. Den är skapad för dig med höga krav på både design och hantverksskicklighet.

VÄSKOR

Glumsten OfficeBag är den perfekta väskan att ta med sig till och från jobbet varje dag – i många år framåt. Den är rymlig nog för en laptop, plånbok, telefon och alla de där andra småsakerna som du vill ha med dig. Samtidigt så liten och behändig att du alltid kan – och vill – ha den med dig.(Produktnummer: STHLM Officebag MMXXI).

Glumsten CityBag har precis lagom storlek – lite större än Officebag, men några snäpp mindre än Weekendbag. Citybag är skapad för att tåla varje dags äventyr och kommer att bli din följeslagare i många år framåt. Det är en väska du ogärna lämnar hemma.(Produktnummer: STHLM Citybag MMXXI).

Glumsten WeekendBag är den största väskan i kollektionen. Det är en genuin, robust väska i tidlös design som är lika stilig på affärsresan som hållbar för tuffa äventyr. Laptop-fodralet STHLM sleeve MMXXI med löstagbar handrem ingår (välj mellan olika storlekar för att passa din dator). (Produktnummer: STHLM Weekendbag MMXXI).

GLUMSTEN SHOULDERBAG är den perfekta lilla väskan att ta med sig överallt. Den är liten och behändig men rymlig nog för plånbok, telefon och alla de där andra småsakerna som du vill ha med dig. En följeslagare i många år framåt! (STHLM Shoulderbag MMXXI).

Alla väskor sys för hand av J. Fischer i Glumstens ateljé i Stockholm. De är tillverkade av svenskt vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri. Den hantverksmässiga tillverkningen gör att ingen väska är helt identisk med den andra. Varje väska har även sitt eget, unika tillverkningsnummer stämplat på insidan.

Varje väska är handsydd från grunden. Vi håller endast ett fåtal färdiga väskor i lager för dig som behöver din väska omedelbart. I de flesta fall tillverkas din väska först vid beställning. Det gör att du har stora möjligheter att själv påverka hur just din väska blir, i allt från materialval till mindre designförändringar. Priserna avser standardutförandet, men vi för alltid en dialog med dig som kund. Vid normal beläggning behöver vi 4–5 veckor på oss att tillverka din väska.

ACCESSOARER

Precis som väskorna så tillverkas även accessoarerna för hand av J. Fischer i Glumstens ateljé i Stockholm. Även materialet är detsamma – svenskt vegetabiliskt garvat läder av allra högsta kvalitet från Tärnsjö garveri.

Kollektionen STHLM Series MMXXI innehåller fyra accessoarer:

GLUMSTEN LAPTOPCASE ingår i Glumsten Weekendbag men kan även köpas separat. Välj om du vill att fodralet ska passa till en laptop som är 13, 15, 16 eller 17 tum stor (eller annan storlek). (Produktnummer: STHLM Sleeve MMXXI).

Glumsten MOBILE- & Cardholder är en genuin kort- och mobilhållare i tidlös design, som innehåller ett rymligt fack med plats för 3-4 kort eller mobiltelefon. (Produktnamn: STHLM Mobile- & Cardholder MMXXI)

Glumsten Cardholder är en handsydd, smidig plånbok för det kontantlösa samhället som rymmer dina kort. (Produktnamn: STHLM Cardholder MMXXI)

Glumsten Keyholder är ett handsytt nyckelband med stålhake. Det finns i färgerna svart och cognac. (Produktnamn: STHLM Keyholder MMXXI)

TILLBEHÖR

Andra Glumsten-produkter, utanför kollektionen STHLM MMXXI.

GLUMSTEN LEATHER CARE BALM är ett handgjort läderbalsam som ger dina läderprodukter det extra skydd som krävs. Receptet är enkelt. Hundra procent naturliga och ekologiska råvaror som i väl avvägd balans ökar hållbarheten för dina väskor, skor och andra läderprodukter. (Produktnamn: Glumsten Leather Care Balm).

Glumsten Shoulderbag.

Glumsten Citybag.

Glumsten  Officebag.

Glumsten Weekendbag.

Jimmy Fischer, 2019.