Vanliga frågor

Läs svaren på våra vanligaste frågor innan du kontaktar oss.

Vilka leveranstider har ni?

Väskor tillverkas normalt först vid beställning, men det händer att vi har ett mindre lager för omedelbar leverans. Accessoarer och andra produkter än väskor finns normalt i lager för omedelbar leverans. Se sidan ”Så beställer du” för aktuella leveranstider.

Kan jag beställa direkt från webbutiken?

Ja, du kan beställa direkt via sajten, se sidan ”Så beställer du”. Däremot kan du inte betala direkt online. Eftersom vi bara håller ett litet lager våra väskor vill vi inte sälja produkter som vi inte kan leverera så snabbt som du förväntar dig. Därför vill vi alltid ha kontakt med dig innan du betalar, så att vi kan ge dig besked om hur lång leveranstid vi har är just nu. Tack vare att väskorna normalt tillverkas först vid beställning har du även möjlighet att specialanpassa din väska för att passa just dina önskemål.

Hur betalar jag?

Du kan betala mot faktura, kontant, via bankgiro eller med Swish. Vi kommer helt enkelt överens om hur betalning ska ske i samband med att vi knyter ihop ordern. Alla priser som anges på sajten är inklusive moms. För väskor tar vi 10% handpenning vid beställning. Resterande belopp betalas vid leverans. För övriga produkter sker betalning vid leverans. Vi levererar helst på plats i ateljén i Hökarängen i södra Stockholm, men om du önskar skickar vi godset med brevbärare också. Fraktkostnad är inte inkluderat i varans pris utan tillkommer separat. Fri frakt för ordrar över 999 kr.

I vilka affärer kan jag köpa Glumstens produkter?

Just nu har vi valt att bara ha försäljning via vår sajt. Förhandlingar pågår med några få, utvalda butiker om att sälja även via dem. Driver du själv en butik och vill sälja Glumsten? Kontakta oss!

Vad har jag för ångerrätt?

För accessoarer, läderbalsam och färdiga väskor har du öppet köp i 30 dagar. För väskor som specialsys efter dina önskemål finns ingen ångerrätt efter att din beställning är lagd.

Får jag ett kvitto på mitt köp?

Självklart. Du får ett kvitto eller faktura med momsen specificerad. Alla priser som anges på sajten inkluderar svensk moms (25%), om inte annat uttryckligen meddelas.

Hur prenumererar jag på nyhetsbrevet?

Fyll i din e-postadress i fältet nedan och bekräfta i mejlet du får strax därefter. Vi skickar nyhetsbrev med ojämna mellanrum. Prenumerera för att få koll på erbjudanden och nyheter. Sist i varje nyhetsbrev finns en länk som du bara klickar på för att avskriva dig om du inte längre vill få Glumstens nyhetsbrev.

Skicka ett meddelande till Glumsten

    Genom att skicka meddelande till Glumsten accepterar du att vi lagrar dina personuppgifter digitalt.